0228 59 40 70 info@staalpartners.nl
Coating
Staalpartners BV verzorgt naast de productie ook de conservering van stalen onderdelen. Wij stralen en spuiten verfsystemen voor verschillende toepassingen, waaronder brandwerend coaten.

Coating projecten

Hekwerken

Hekwerken

Constructie Koburg

IPE600 liggers

CONSERVEREN

Staalpartners conserveert uw projecten door het spuiten met een natlaksysteem. Voor het aanbrengen van de coating reinigen wij het materiaal door het te stralen en vervolgens brengen wij voor verschillende toepassingen verschillende verfsystemen aan. Van een 1 laag primer voor standaard producten tot systemen met meerdere lagen die bestand zijn tegen extreme omstandigheden. Wij adviseren u graag over welke oplossing voor u het beste past.

 

BRANDWEREND COATEN

Naast de gebruikelijke natlaksystemen kunnen wij uw constructie ook van een brandwerende coating voorzien. Speciale hiervoor bestemde verf brengen wij in hoge laagdiktes aan om tot 90 minuten brandwerendheid te verkrijgen. De afwerklaag kan in iedere gewenste RAL kleur uitgevoerd worden, zodat er niet wordt afgedaan aan de uitstraling van uw pand.

 

Producten en diensten

Utiliteitsbouw

Als staalbouwer hebben wij variërende  utiliteits-projecten gerealiseerd. Bedrijfs-hallen, distributiecentra parkeergarages en kantoren zijn voor ons vertrouwde stof.

Machinebouw

Voor machineonderdelen en  machine-  draag- constructies met nauwkeurige toleranties kunt u ook bij Staalpartners terecht. Hierbij kan worden gedacht aan framebouw, bunkers en silo’s, maar ook aan onderdeken uit slijtvast materiaal.

Energie & Recycling

Staalpartners BV is bekend met omvangrijke Energie & Recycling projecten. Wij maken onder andere biogas winning installaties en bulkverladingsbanden.

Specials

Buiten de projecten die duidelijk in een categorie in te delen zijn hebben we ook nog de speciale projecten bij Staalpartners. Bruggen, reclamezuilen en decorbouw zijn hier goede voorbeelden van. 

Neem contact met ons op

Bezoekadres
Gedeputeerde Laanweg 53
1619 PB Andijk

T   0228 – 59 40 70
E   info@staalpartners.nl